Bunkeramerika

Címkék: amerika hülye bunker

2010.04.15. 10:50

Amerika a hülyék hazája!

Azt írja az újság, hogy ha van elég pénzed, megvásárolhatod magadnak egy atombiztos bunker reád eső részét, amiben jól túlélheted a közelgő apokalipszist.

Két kérdés merült fel bennem...

  • Nagy kérdés, akarod-e túlélni azt, amiben a hagyomány szerint éppenséggel az emberiségnek volna illő kipusztulnia? Ki akarsz-e jönni luxusbunkerodból, ha esetleg véget ér a világvége?
  • A bunkerépítő cég mi a fenét akar kezdeni a sokmilliójával a nagy semmi közepében, magára maradva néhány elpuhult milliomossal, akik jószerivel még egy bicskát sem tudnának önállóan kinyitni?

Itt van tehát a nagy lehetőség! Életerős és találékony ember az élet császára lehet az ilyen túlélők között. És végülis az sem baj, ha csóró. Az elképzelt kifutás mellett még hitelt is érdemes felvenni a bunkertagság érdekében. Akár, ha svájci frank alapon is. Egy tisztességes világvége jól karbantartja az árfolyamot.

A bejegyzés trackback címe:

https://wattafilling.blog.hu/api/trackback/id/tr541922996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása