Anyátok hogy van?

Címkék: politika elmebaj belpolitika

2009.03.27. 15:25

Volt-e valaha ebben a hazában olyan zseniális kabarészerző, aki akár képes is lett volna megírni egy ilyen történetet? De kereshetnénk nagyszerű drámaírók közt. Aligha lelnénk.

Tán a régmúlt feudálnemesi magyarhonában fordulhattak elő a mostanihoz hasonló huzavonák egy-egy vármegye elöljárói posztja kapcsán.

Annyira betegesen röhejes ez a kormányvezér-tombola, és annyira elkeserítően siralmas, hogy ezt még bizonyosan sokáig fogják a jövőben emlegetni, sőt, érettségi tétel lesz minden banán-offshore szigetecskén. Szóljon, ha valakinek még van kedve röhögni!

Ha ez még sokáig így megy, a vége tényleg az lesz, hogy év múltával az SzDSz még a telefonkönyvből is eltűnik, a Szocikat meg még az MDF is agyonveri a választáson.

Kellően cinikus hanghordozással ennyit lehetne mondani csupán: Uraim, gratulálok!

Csakhogy, ezek legkevésbé sem urak. Ezért csupán ennyi jár: Szerintetek édesanyátok hogyan érzi most magát?

A bejegyzés trackback címe:

https://wattafilling.blog.hu/api/trackback/id/tr391029391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása