Nem mondták

Címkék: fidesz schmitt

2012.04.02. 08:55

Bár napok óta szinte kizárólag egy dolgot hallani a Fidesz irányából, ha Schmitt Pálról van szó, azért abban az is benne van, amit nem mondanak ki.

"A köztársasági elnök személye sérthetetlen!" Nem Schmitt Pál személye, hanem a köztársasági elnöké. Jelenleg - sajnos, vagy sem - e kettő majdnem ugyanaz.

Hanem a politikus az csak politikus, és bennem emiatt él még egy csekély remény. Ezzel az imaként ismételgetett mondattal ugyanis nem jár együtt az a vélemény, hogy Schmitt Pál nem plagizált, nem hibázott, nem sértett szabályt. Ők csak annyit mondanak, hogy az elnökhöz nyúlni az alaptörvény értelmében nem lehet. Ezzel fel is mentik önmagukat.

Szóval, én most inkább - csak azért, hogy ez a hétfő reggelem reménytelibb lehessen - így értelmezek:

Bár tisztában vagyunk vele, hogy Schmitt Pálnak a doktori címért folytatott asszóját a dopping árnyékba borítja, mi (kormányzó tényezők) tenni mégsem tudunk semmit, mert kezünket megköti a doktor úr által majd' egy éve aláírt alaptörvény. Vagyis a köztársaság elnökének személye (bárhogyan is vélekedünk róla) sérthetetlen!

Fidesz,

a felelős kormányzó erő

A bejegyzés trackback címe:

https://wattafilling.blog.hu/api/trackback/id/tr944355475

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bukott elnök 2012.04.02. 10:17:55

Kedves Naplóm!Mai témánk a diktatúra botrányos államfője, Schmitt Pál lesz. Le sem írom többet ezt a szörnyű nevet, beleborzongok ha csak eszembe jut. Múlt héten a szomszéd Etelka néni legurult a negyedikről a lépcsőházban, mert véletlenül kiejtettem a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása