Do-hányni kellene...

Címkék: dohány belpolitika

2013.05.09. 22:16

Jó sikamlós lett ez a traFIKA. De tényleg.

Hogy lehet egy eredetileg valóban polsemleges ügyet ennyire elkúrjantani?

Hogyan jutottunk el odáig, hogy a kezdeti nemes cél, mely szerint cigarettát ne vehessen a gyemekkorú jövő magyar polgára, ennyire ordenáré kiszorítósdivá rothadt?

"Mert megtehetjük!"

A fidesz nevezetű katasztrófahalom lassan, de módszeresen elveszejti minden alapját, hogy épp önmaga vádolhasson bárkit kettős mércével.

És igen, lassan tényleg előkerülnek közülük is azok, akik nem így gondolták, akik abban hittek, hogy a kétharmados politikai felhatalmazás valódi esély arra, hogy valóban rendszerszintű változásokat határozottan, ám mindenki érdekében végig lehessen csinálni.

Hiszem, hogy el kell indulnia végre egy tisztulási folyamatnak.

Bár az sem lepne meg, ha óriásplakátokon lennék értesítve arról, hogy az egész "elnemzett dohánybolt"-ügy bajnai ferentsz és djurtsánj gordon alantas provokációja.

Meg az sem lepne meg, ha előbb-utóbb Moszkva közvetítőként kapcsolódna be a régi-régi és a régi-új hívei közti vitába.

A bejegyzés trackback címe:

https://wattafilling.blog.hu/api/trackback/id/tr355292078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása