Lőjön vissza a nyúl!

Címkék: dohányzás leszokás trafik

2013.04.27. 22:48

Szily azt írja, hogy fidesznyik massza mosta magába a trafikhalom nagyját, mert megtehették, mert hitték, hogy jár nekik. Nem tudom. Lehet. Bár igazán mindegy is.

Nem, nem mindegy.

Úgy tűnik, a kormányoldal olyan mértékű összefogást képes folyamatosan életben tartani, amit az ellenzék csak irigységgel vegyes ellenérzések hatására feltörő daccal sem képes elérni. Még a dac sem igazán működik.

Vajh mit fog csinálni az ellenzék most, hogy a dohánykiskereskedelem felügyelete is kihull a kezéből? (Eszemben sincsen azzal viccelődni, hogy évtizedek óta a kis trafikjából családját eltartó, máshoz nem is értő, bizonyára korrekt kereskedők veszítik el egzisztenciájuk amúgy is évek óta apadó forrását - gondoljunk csak a dohányzásellenes kampányokra, és szabályokra.)

Megmondom a tutit: Az ellenzék szélsebesen álljon rá egy dohányzásról leszoktató kampányra. Ha kellett a kormányzó erőnek a dohánykiskereskedelem mérhetetlen haszna, hát tartsa is el a kormánydohányzó a kormánytrafikost. Aki ellenzéki, az nem dohányol! Nem hízlalja a hatalmi trafikot! Egység, erő. Ezért már éredemes sorba rendeződni! Dupla haszon! Extra egészség, és csalódni kénytelen kereskedők. Az a kevés, leszokni képtelen ellenzéki dohányos meg menjen ellenzéki dohányboltba! De legfeljebb is csak függetlenbe!

De hogyan fog kiderülni, hogy ki kicsoda?

A bejegyzés trackback címe:

https://wattafilling.blog.hu/api/trackback/id/tr975250190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása