Most múlik

Címkék: szdsz liberalizmus liberális belpolitika

2010.04.06. 15:35

Nem tud az SzDSz méltósággal kimúlni... Egyfelől képtelen, másfelől esélytelen.

Ha annak idején, 2006. "őszödén" vette volna a kalapját, tán már egész tisztes síremléke lehetne és hajdan volt liberális apák/nagypapák morzsolnának el egy-egy könnycseppet, miközben friss tavaszi virágból kötött kis csokorral hajolnak a hideg műkő fölé, hogy aztán sugárzó szemű gyermekeik/unokáik mellé guggolva révedjenek a dicső múltba. Az emlékmű felett színes, szabad madarak köröznének ünnepélyesen és büszkén, mint a turul.

Az SzDSz nem vette a kalapját 2006-ban. Aszottan vergődő, a kimúlás ellen hiába is küzdő, foszló, rothadó húsú satnya teste felett se nem szabad madarak, nem is hollók, varjak, egyszerű döglegyek kerengenek, de az ő gyumruk serm vesz be mindent.

Jut még hetente egy-egy apró hírecske hajdan volt kormánypártról a híroldalakra, de ennyi. Lesz egy-két politikarc, aki majd itt-ott, más formációkban fel-feltűnik, megpróbál megélni kis ideig, de lényegében vége.

Emlékét megőrizzük.

Meg?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wattafilling.blog.hu/api/trackback/id/tr301899080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virtual landscape (törölt) 2010.04.12. 18:12:30

Az SZDSZ köszöni szépen és él, csak LMP-re magyarosított.

wattafilling 2010.04.13. 09:01:11

@virtual landscape: Ezzel abban az esetben nem igazán vitatkozom, ha az eLeMPés jelöltek szépen megegyeznek a szocikkal.
Sajnos tény: a liberalizmus és az SzDSz hosszú évekkel ezelőtt kettévált.
süti beállítások módosítása