Vörös Marha R-rész

Címkék: elmebaj műrepülő

2008.08.20. 23:24

Olvasgatok itt, műrepült-csillagszórt-Istvánkirályolt estében. Hannibál elmorogta a magáét az elmúlt napok légi ropogásai miatt (a kommentjei aztán meglehetősen tarka mintát öltöttek, igen nagy intelligencia-szóródással).

Magam is morfondíroztam, hogy teret engedek a témának, aztán inkább aludtam este. Szerencse, hogy a műrepülőhősök mutatvány-gyakorló röptéi csak a munkahelyemen érintettek, de ott nagyon. Elgondolkodtam, ki lehetett az a félkegyelmű, aki megengedte ezeknek, hogy két álló napon át a város sűrű közepe felett gyakoroljanak - néhol éppenséggel kémény- és antennamagasságban? Miért is nem lehetett a gyakorlás valahol a puszta fölött rendezni, távol a lakott területektől?

Eleve roppant ellenszenves volt a villamosról azt látni, hogy - a parkolóhelyekkel nyilván túlkínálatot mutató belbudai részen - már a múlt héten elrekesztették a Mercure Hotellel szemközti, út széli parkolósávot, hogy aztán a Vörös Marhás autóflotta kiszoríthassa onnan a környéken lakók autóit. A metróépítős-hídrenoválós útlezárások mellé pedig igazán jól esett az extra lezárások halma. Így a nyár vége felé felidézte bennem azt a fekete napot, amikor a fővárosi középiskolákban egyidőben megrendezett ballagások miatt összecsődült félmagyarországnyi rokonsereg fejelte az amúgy is nehezen áramló forgalom terheit. (Miért nem lehet a ballagásokat szombaton tartani? Mindenkinek könnyebb lenne.)

A bejegyzés trackback címe:

https://wattafilling.blog.hu/api/trackback/id/tr58625265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása