Választok 2010

Címkék: kampány nyugdíj belpolitika

2010.02.01. 11:54

A kellő időben, alaposan kimunkált érvekkel végy el az érdekeltektől egy hónapnyi jövedelmet! Hagyj rá időt, hogy kimorogják magukat, aztán a többsége mégis beletörődjön! Ha ez is megvolt, fuss neki az újabb választási ígéretversenynek az ő veszteségeik enyhítésének kísértetével! Mondjad azt, hogy te adsz nékik majd' egy havi nyugdíjat, ha elveszítik a párjukat. Micsoda cserearány! Behh!

Nem mondom, hogy húsz esztendő alatt nem volt a gyomrom rendesen tréningezve a kampányidőkben, meg közte is. És mégis úgy érzem, nem sok ilyen hírt fogok kibírni okádás nélkül.

Ha netán úgy alakulna, azon félreértést, mely szerint én ellenezném a sok évtizedes munka után nyugdíjba vonultak anyagi megbecsülését, a leghatározottabban tagadom!

Percekkel később: A bejegyzésben szerepelni akart az ocsmány kifejezés, de valamiért úgy fűződött a vonatkozó mondat, hogy nem fért bele. Persze ettől még ocsmány!

A bejegyzés trackback címe:

https://wattafilling.blog.hu/api/trackback/id/tr571719191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása