Bocsánatot kérni is késő

Címkék: elmebaj h1n1 hegyenegy

2009.12.04. 10:35

Kifejezetten nem politikai állásfoglalásom következik! Már csak azért sem, mert jelenleg nincsen olyan politikai szereplő, amely mellet állást tudnék foglalni. Ellene meg minek?

Fehér ember nem felejt...

Hallgattam, olvastam, láttam. Nevek, arcok, írások és nyilatkozatok. Felszínesek, konokok, rosszindulatúak és önkritikátlan megvezetettek. Akiknek többet számít a hangulatkeltő indulat, mint akár egy szakma, szakemberek becsülete. Akik egy termék minőségét nem az azt előállító szakemberek képességei, és tudása, szándéka alapján, hanem gyártó vállalat tulajdonviszonyai mentén tartják fontosnak megítélni. Akik egy "egyszerű" vírusos járványban, annak megelőzési szándékában is a komcsi-cionisták és a multinacionál-maffiák ártó szándékát látják bizonyítottnak (Azt nem is értem, hogy Putyin, a KGB, vagy az akármilyen Rusz-pitypalatty-naftoil hogyan is nem lett belekeverve?). Jószándékúnak, óvónak álcázott intelmekbe csomagolt hadjárattal terelték a politika színterére az influenzajárvány és kezelése orvosszakmai, orvosetikai felvetéseit.

Lesz-e olyan közöttük - akár, ha csak az egyszerű köznapi, barát-rokoni színtéren -, aki a többiek elé áll majdan, és bocsánatot kér, amiért egy rossz ügy mellé állva, félrevezető és hazug mondatokkal akár, ha csak elbizonytalanítani igyekezett a környezetét, a védőoltások haszná/kárát illetően?

Lesz-e olyan, aki magában végiggondolva az utóbbi hetek/hónapok történéseit, legalább a családtól bocsánatot kér, amiért az a kismama ráhallgatva, beteges és paranoiás érvrendszerének hatására inkább lemondott a védőoltásról?

Hogy egy kicsit rosszindulatú legyek: meglelhettük a bizonyítékát annak, hogy a nagy dírrel-dúrral megkezdett, aztán leszavazott-félbehagyott egészségügyi reform egyik, ha nem a legnagyobb balfogása valóban a pszichiátriai kezeltek ellátatlanul maradt, szabadon csatangoló, kiemelkedően nagy száma.

A bejegyzés trackback címe:

https://wattafilling.blog.hu/api/trackback/id/tr411573190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződgyík 2009.12.15. 12:30:21

Pedig a 300-ból lett volna sok minden. Most maradt a csúszópénz. Ez van. Ez kell. Ez az ország oda való, ahová tart.
süti beállítások módosítása